شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۲
فرزندان شهدای تحت پوشش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان بورسیه تحصیلی می‌شوند

حوزه/ مدیرعامل موسسه امیرالمومنین کاشان گفت: تمامی فرزندان شهدای جنگ رمضان توسط مدارس جنت وابسته به مؤسسه امیرالمومنین کاشان (ع) بورسیه تحصیلی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام مجتبی حسن زاده در اجتماع بزرگ کودکان و نوجوانان کاشانی با عنوان «کبوترانه» که همزمان با دهه کرامت و در شب‌های حماسه و مقاومت در مدرسه محتشمی برگزار شد، گفت: تمامی فرزندان شهدای جنگ رمضان کاشان که در این مراسم حضور دارند، به طور کامل بورسیه تحصیلی مدارس دخترانه و پسرانه جنت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این بورسیه شامل همه مقاطع تحصیلی است، افزود: هزینه‌های آموزشی این عزیزان به طور کامل توسط مؤسسه امیرالمؤمنین علیه‌السلام کاشان تقبل شده است.

مدیرعامل موسسه امیرالمومنین کاشان تأکید کرد: مدارس جنت، خانه امن فرزندان شهدا است و این کوچکترین کاری است که در برابر ایثارگری‌های پدرانشان می‌توانیم انجام دهیم.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha